Puskaradio Savonlinna – Mitä tehdä Savonlinnassa (TOP 5)

mitä tehdä savonlinnassa

Savonlinna on Suomen kaupunki, joka sijaitsee Etelä-Savon maakunnassa. Se on maakunnan toiseksi suurin kaupunki ja sijaitsee Saimaan järven rannalla. Savonlinna tunnetaan erityisesti Olavinlinna-nimisestä linna-rakennuksesta, joka on yksi Suomen tunnetuimmista nähtävyyksistä. Linna on rakennettu 1400-luvulla ja se on yksi Euroopan vanhimmista ja suurimmista linnoista. Savonlinna on myös kulttuurikaupunki, ja siellä järjestetään vuosittain kuuluisa Savonlinnan Oopperajuhlat. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta ja se tarjoaa monipuolisen ja elinvoimaisen ympäristön elämiseen ja asioiden hoitamiseen.

Savonlinnan puskaradioon pääset TÄSTÄ

TOP 5 asiaa mitä tehdä

  1. Vierailla Olavinlinnassa: Tämä historiallinen linna-rakennus on yksi Savonlinnan suurimmista nähtävyyksistä ja tarjoaa upean näköalan Saimaan järvelle. Voit myös nähdä linna-rakennuksen sisällä esineistöä ja kuulla tarinoita sen historiasta.
  2. Osallistua Savonlinnan Oopperajuhlille: Oopperajuhlat ovat kansainvälisesti tunnettu tapahtuma, joka järjestetään kesäisin Savonlinnassa. Voit nauttia korkeatasoisesta oopperamusiikista ja näytöksistä sekä ihailla kauniita juhlapaikkoja.
  3. Tutustua Savonlinnan kaupungin historiaan ja kulttuuriin: Savonlinnassa on useita museoita ja nähtävyyksiä, jotka tarjoavat tietoa kaupungin historiasta ja kulttuurista. Esimerkiksi Puistokadun galleria ja Museokeskus Vapriikki tarjoavat kiinnostavaa nähtävää ja tekemistä.
  4. Nauttia luonnosta ja ulkoilusta: Savonlinnan ympäristö tarjoaa monia mahdollisuuksia luonnonnähtävyyksien ihailuun ja ulkoiluun. Voit esimerkiksi vierailla Retretti-nimisessä puutarhassa tai kävellä Saimaan järven rannalla.
  5. Osallistua urheilu- ja tapahtumatarjontaan: Savonlinnassa on monia urheiluseuroja ja tapahtumia, joten voit löytää itsellesi sopivan harrastuksen tai osallistua johonkin tapahtumaan. Esimerkiksi kaupungissa järjestetään usein lenkkikilpailuja tai tapahtumia, kuten savonlinnalaiset tanssit.

One thought on “Puskaradio Savonlinna – Mitä tehdä Savonlinnassa (TOP 5)

Comments are closed.